Pension & försäkring

Den genomsnittliga svensken får i genomsnitt 60% av sin arbetsinkomst i pension. Med hjälp av en utförlig genomgång av dina pensioner kan vi minimera ditt framtida inkomstbortfall genom att bland annat se över förvaltning, risk och avgifter.

Har du haft flera arbetsgivare är det sannolikt att du har din tjänstepension utspridd hos flera försäkringsbolag. 2021 infördes en ny lag som ger dig en bättre möjlighet att samla dina pensioner på ett och samma ställe. Något som i många fall resulterar i bättre överblick, lägre avgifter, högre avkastning och således mer i pension.

Vi träffar ofta företagare som inte sätter av till tjänstepension. Som företagare är det enkelt att glömma av att se över sitt behov av pension och försäkring. Vi hjälper dig, ditt företag och i förekommande fall dina anställda med skräddarsydda pensionsplaner så att du i stället kan fokusera på verksamheten. Något många oroar sig över är vad som händer med sin framtida pension vid långvarig sjukdom eller olycka. Med rätt försäkringsskydd säkerställer du trygghet både nu och som pensionär.